На Харківщині українські захисники знищили колону російської техніки (відео)

На Харківщині українські захисники знищили колону російської техніки (відео)
Влучним попаданням уразили також бліндаж російських військ.

На Харківщині, під час проведення розвідувальних заходів, українські воїни виявили скупчення ворожих важко- і легкоброньованих машин. За годину після визначення пріоритетних цілей для ураження, воїни Руху опору скоординували підрозділ однієї з артилерійських бригад і корегували вогонь артилеристів по ворожих цілях.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ, передає ПравдаТУТ News.

В результаті спільних дій воїнів Сил оборони України втрати росіян склали:

  • Танк Т-90 - знищено
  • Танк Т-80БВМ - знищено
  • МТЛБ - знищено
  • МТЛБ - пошкоджено

Також влучним попаданням було уражено бліндаж противника. Втрати серед особового складу російських окупантів уточнюються.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
"Викликає особливі побоювання": танкова армія РФ залишає полігон під Воронежем і перекидає додаткову техніку до кордону з Україною "Викликає особливі побоювання": танкова армія РФ залишає полігон під Воронежем і перекидає додаткову техніку до кордону з Україною
Агентство Bloomberg із посиланням на джерела писало, що нова агресія РФ проти України може розпочатися 15 лютого.
Окупанти намагалися прорвати кордон з Білорусі - залучали танки й бронетранспортери Окупанти намагалися прорвати кордон з Білорусі - залучали танки й бронетранспортери
Російські окупанти намагалися прорватися через кордон зі сторони Білорусі. Перетнути державний кордон бойовики намагалися через напрямок Рудня - Виступовичі.
Loading...
Load next