ЗСУ знищили нові російські склади з боєприпасами, танки, артустановки й ліквідували 52 рашистів (відео)

ЗСУ знищили нові російські склади з боєприпасами, танки, артустановки й ліквідували 52 рашистів (відео)

Українське військо влучило по 4 складах боєприпасів росіян, 4 танках, 8 бронемашинах й автомобільній техніці, а також "підсмажило" 52 рашисти. Повідомляє ОК "Південь".

Нашою авіацією нанесено два удари по ворожих опорних пунктах у районах Олександрівки та Благодатного, а ракетно-артилерійськими підрозділами в рамках виконання вогневих завдань нанесено удар по ворожим станціям радіоелектронної боротьби в районі Біляєвки, - йдеться в повідомленні.

Також підтверджено влучання по ешелону з військовою технікою, боєприпасами й живою силою в районе залізничної станції Брилевка. Втрати дорозвідуються.
 
Підтверджені втрати складають:

  • 52 рашисти;
  •  4 танки;
  •  2 самохідні артилерійсько-мінометні установки "Нона-С";
  •  самохідну артустановку;
  •  8 одиниць броньованої та автомобільної техніки;
  • 4 склади з боєприпасами в Бериславському й Баштанському районах.

Нагадаємо, що російсько-українська війна: окупанти ведуть наступ у напрямку Бахмута, намагалися розвідати позиції ЗСУ біля Мар’їнки, Мазанівки, Яковлівки (відео).

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Російсько-українська війна: окупанти вже втратили першу тисячу танків у війні Російсько-українська війна: окупанти вже втратили першу тисячу танків у війні
Разом переможемо! Наша сила - в правді!
22 1000 вбитих окупантів: яких ще втрат зазнає росія у війні з Україною (відео) 22 1000 вбитих окупантів: яких ще втрат зазнає росія у війні з Україною (відео)
Втрати військової техніки також збільшуються кожного дня.
Loading...
Load next