З допомогою ПТРК "Javelin": ЗСУ знищили ще один ворожий танк (відео)

З допомогою ПТРК "Javelin": ЗСУ знищили ще один ворожий танк (відео)

Українські військові знищили російський танк з допомогою ПТРК "Javelin".

Про це повідомляє 30-та окрема механізована бригада ім. князя Костянтина Острозького в Facebook.

Філігранна робота воїнів 30 ОМБр з ПТРК "Javelin" по ворожому танку. Українське сафарі триває поки вороги не щезнуть з української землі! - йдеться в повідомленні.

Також біля причалів у Сухарній бухті, яка є частиною великої Севастопольської бухти, стоять два великі десантні кораблі Чорноморського флоту Росії. Один із них має зовнішні ознаки пошкодження.

Про це повідомляє видання "Крим. Реалії".

У Сухарній бухті зараз стоять два великі десантні кораблі проєкту 775.

Зазначається, що у складі Чорноморського флоту  їх є чотири: «Цезар Куніков» (бортовий номер 158), «Новочеркаськ» (142), «Ямал» (156) та «Азов» (151).

Один із кораблів у Сухарній бухті має видимі ознаки пошкоджень: великі плями червоного кольору на лівому борту. Такий колір має ґрунтовку, яку наносять перед фарбуванням сірою фарбою.

Після початку військового вторгнення Росії в Україну бортові номери всіх військових кораблів зафарбовані для ускладнення ідентифікації однотипних одиниць.

Нагадаємо, раніше у тимчасово окупованому порту Бердянська знищено великий корабель "Орск".

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
З бердянського морського порту, який окупували російські війська, зникли 5 кораблів З бердянського морського порту, який окупували російські війська, зникли 5 кораблів
Російські окупанти викрали українські кораблі, які перебували в порту Бердянська.
У тимчасово окупованому порту Бердянська знищено великий корабель "Орск" (відео) У тимчасово окупованому порту Бердянська знищено великий корабель "Орск" (відео)
Йдеться також про пошкодження кількох інших кораблів.
Loading...
Load next