ЗСУ знищили склад боєприпасів окупантів на Херсонщині (відео)

ЗСУ знищили склад боєприпасів окупантів на Херсонщині (відео)

Українські військові знищили склад боєприпасів російських окупантів у селищі міського типу Велика Олександрівка в Херсонській області. Про це йдеться у повідомленні Telegram-каналу «Збройні Сили України. Війна з окупантами».

Знищений склад боєприпасів орків у смт. Велика Олександрівка Херсонської області. Обережно, може бути приємно, — йдеться у повідомленні.

Своєю чергою українці за час війни проявили неабияку сміливість у боротьбі з російськими загарбниками. Вони умудряються викрадати ворожу техніку просто з-під носа в окупантів і доправляти її ЗСУ.

Черговий такий трофей "тракторних військ" показали в мережі. Відповідне відео опублікував один із харківських Telegram-каналів .

Ролик користувача TikTok показує, як тракторист відбуксирував, ймовірно, російську реактивну систему залпового вогню "Град". Вона розміщена на базі легкого броньованого багатоцільового транспортера (БТ-ЛБ).

Ймовірно, операцію з викрадення російського "Града" українці провернули десь у період березня-квітня. Адже на відео помітна ледь позеленіла трава й дерева, які ще не розпустилися.

Але про те, що техніка належала саме окупантам, свідчить намальована на ній позначка "O". РСЗВ на вигляд цілком справна, тож, очевидно, згодом змогла послужити ЗСУ.

Тракторні війська знають свою справу, – йдеться у підписі до ролика.

Нагадаємо, раніше дрон ЗСУ знищив новітній танк рф «Владімір».

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Loading...
Load next