Російсько-українська війна: ЗСУ знищили чотири крилаті ракети 

Російсько-українська війна:  ЗСУ знищили чотири крилаті ракети 

Генеральний штаб ЗСУ опублікував оперативну інформацію станом на 06:00.

російські окупанти продовжують завдавати ракетних ударів по військових та цивільних об’єктах на всій території України.

На Волинському, Поліському та Сіверському напрямках збройні сили білорусі посилюють українсько-білоруський кордон у Брестській і Гомельській областях. Зберігається загроза ракетних ударів з території білорусі.

У прикордонних районах Брянської та Курської областей перебувають підрозділи збройних сил рф. В окремих районах росіяни посилюють систему протиповітряної оборони та інженерного обладнання позицій.

Ворог обстрілює з артилерії українські війська та об’єкти цивільної інфраструктури у прикордонних населених пунктах Чернігівської та Сумської областей.

На Харківському напрямку противник намагається утримати позиції та не допустити просування українських військ. Росіяни обстрілюють з артилерії Циркуни, Руські Тишки, Черкаські Тишки та Питомник.

На Слов’янському напрямку ворог наступає на населений пункт Довгеньке за підтримки реактивної та ствольної артилерії.

росія переміщує зі своєї території озброєння та військову техніку, щоб поповнити втрати.

На Донецькому напрямку армія рф продовжує наступати на Сєвєродонецькому, Бахмутському, Авдіївському та Курахівському напрямках.

На Лиманському напрямку противник наступав з метою захопити Дробишеве та блокувати Лиман з півночі.

На Бахмутському та Сєвєродонецькому напрямках, російські військові зосередили у Луганській області до п’ятнадцяти вертольотів.

У Маріуполі армія рф гатить із артилерії та авіації, продовжує блокувати завод «Азовсталь».

На Новопавлівському та Запорізькому напрямках росія посилює угруповання військ для наступу у напрямку Пологи - Оріхів.

На Південнобузькому напрямку росіяни намагаються утримати позиції, ведуть розвідку та обстрілюють українські позиції.

На Миколаївському напрямку російські окупанти розгорнули до десяти батарей реактивної та до восьми - ствольної артилерії.

На Криворізькому напрямку російські війська поповнювали запаси.

На Бессарабському напрямку обстановка у Придністров’ї залишається напруженою, але без істотних змін.

Кораблі чорноморського флоту в акваторіях Чорного та Азовського морів ведуть розвідку та надають вогневу підтримку на приморському напрямку.

На Донецькому та Луганському напрямках за минулу добу відбито 12 атак ворога, знищено три танки, три артилерійські системи, шість одиниць бойової броньованої техніки та сім автомобілів противника.

За попередню добу підрозділами протиповітряної оборони Сухопутних військ було уражено десять безпілотників оперативно-тактичного рівня, зенітні ракетні підрозділи Повітряних сил знищили один безпілотник та чотири крилаті ракети.

Нагадаємо, що "вантаж 200": ЗСУ знову знищили командира 12-ої інженерної бригади рф (фото).

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Російсько-українська війна: вечірнє зведення від Гештабу (відео) Російсько-українська війна: вечірнє зведення від Гештабу (відео)
З метою зниження наступального потенціалу наших військ ворог застосовує ствольну та реактивну артилерію по позиціях Сил оборони.
На Донбасі поранено двох військових та чотири рази порушено режим тиші На Донбасі поранено двох військових та чотири рази порушено режим тиші
За минулу добу російсько-окупаційні війська на Донбасі чотири рази порушили режим припинення вогню, один з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.
Loading...
Load next