"Вантаж 200": ЗСУ знову знищили командира 12-ої інженерної бригади рф (фото)

"Вантаж 200": ЗСУ знову знищили командира 12-ої інженерної бригади рф (фото)

У 12-ої інженерної бригади РФ знову "задвухостили" комбрига.

Збройні Сили України продовжують ліквідовувати командирський склад армії РФ. Але це перший випадок, коли наші бійці вже пішли по другому колу. Про це пише "Footboom".

Справа в тому, що командира 12-ої окремої інженерної бригади знову ліквідовано. У середині березня у "вантаж 200" перетворився полковник Сергій Порохня, а днями у Муромі поховали новопризначеного на цю саму посаду командира бригади полковника Дениса Козлова.

Таким чином між знищенням двох комбригів у одній той самій бригаді пройшло приблизно два місяці. Можливо зробити вкрай обережне припущення, що Сергій Порохня та Дениса Козлова були ліквідовані при форсуванні однакової водної перешкоди - Сіверського Донця. Перший, у березні, у районі Ізюма, другий - у квітні у районі Білогорівки.

Також зазначимо, що під час переправи через Сіверський Донець був знищений начальник інженерних військ Західного військового округу полковник Микола Овчаренко. 

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що війна в Україні стала пеклом для російських окупантів.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

 

Читайте також
Окупанти обстріляли українських військових під Горлівкою: є поранені (відео) Окупанти обстріляли українських військових під Горлівкою: є поранені (відео)
Поблизу Горлівки увечері 17 квітня та вночі на 18 квітня російські війська використовували гранатомети та стрілецьку зброю проти ЗСУ.
ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії
Командувач Об'єднаних сил ЗС України Сергій Наєв повідомив, що щотижня українські військові проходять тренування і навчання. Зокрема такі навчання зараз відбуваються на полігонах Херсонщини.
Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР» Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР»
До того ж, український військовослужбовець придбав, носив і зберігав за місцем проживання вогнепальну зброю та бойові припаси без дозволу.
Loading...
Load next