Перехоплення СБУ: окупанти жаліються на атаки ЗСУ та вивчають українську мову (аудіо)

Перехоплення СБУ: окупанти жаліються на атаки ЗСУ та вивчають українську мову  (аудіо)

Служба безпеки України перехопила розмову двох окупантів, які бідкаються через постійні атаки українських захисників на Запоріжжі. Більше того, рашисти наприкінці розмови переходять на українську мову. Повідомляє пресслужба СБУ.

російські загарбники бояться нічної «партизанщини» і починають вчити українську мову.

У телефонних розмовах між собою окупанти бідкаються на постійні атаки українських захисників на Запоріжжі і вже прощаються фразами «До побачення».

Каждый вечер, бл*дь, боремся с ДРГ, которые, бл*ть, каждую ночь начинают, нах*й, в село заходить… Ну короче, бл*дь, зае*ало все, домой хочу, бл*дь. Уже некоторые на взводе: положим *уй, съе*емся, зае*али, - жаліється окупант своєму товаришу, який також воює в Україні.

Наприкінці розмови загарбники переходять на українську. 

Втім, головне кодове слово «паляниця» все одно залишиться для окупантів недосяжним.

Як і плани закріпитися на українській землі, де навіть трактор може «напартизанити» російський танк! - додали в СБУ.

Нагадаємо, що російсько-українська війна: ЗСУ знищили чотири крилаті ракети.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
Окупанти обстріляли українських військових під Горлівкою: є поранені (відео) Окупанти обстріляли українських військових під Горлівкою: є поранені (відео)
Поблизу Горлівки увечері 17 квітня та вночі на 18 квітня російські війська використовували гранатомети та стрілецьку зброю проти ЗСУ.
Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР» Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР»
До того ж, український військовослужбовець придбав, носив і зберігав за місцем проживання вогнепальну зброю та бойові припаси без дозволу.
Loading...
Load next