Рашисти зґвалтували свічкою 9-місячну дівчинку, трійнят 9 років й однорічного хлопчика – він помер

Рашисти зґвалтували свічкою 9-місячну дівчинку, трійнят 9 років й однорічного хлопчика – він помер
Після звільнення від нелюдів у формі армії рф населених пунктів на Харківщині стало відомо про нові жахливі факти звірств.

Збройні Сили України звільняють міста і села Харківської області і впродовж останнього тижня більшість дзвінків на гарячу лінію психологічної допомоги Уповноваженої з прав людини: від самих жертв та їхніх рідних.

18 травня лише за одну годину, через пережите сексуальне насильство, звернулися 10 осіб, з них 8 - зґвалтовані неповнолітні. У тому числі двоє хлопчиків 10 років. Упродовж останньої доби отримали 56 дзвінків. 

Трійнята 9 років, дівчата. Зґвалтовані рашистами, мають тяжкі травми статевих органів. Усе це на очах у матері, вона у шоковому стані. Ізюм. Звернулася мама, на її очах дев’ятимісячну донечку зґвалтували свічкою. Однорічного хлопчика ґвалтували двоє, помер. Дівчинка двох років, ґвалтували двоє, залишилася живою. Зґвалтовані чоловіки 67 та 78 років.  Жах і лють переповнюють!, - повідомила Уповноважений Людмила Денісова.

Омбудсвумен акцентує, що це геноцид українського народу з особливою жорстокістю! Це порушення не лише норм міжнародного гуманітарного права, а й самої його суті, моралі цивілізованого світу!

Людмила Денісова звертається до Комісії ООН з розслідування порушень прав людини під час військового вторгнення рф в Україну врахувати ці факти геноциду українського народу.

А також закликає наших партнерів в усьому світі посилювати санкційний тиск на рф, надавати Україні наступальну зброю, долучатися до розслідувань злочинів рашистів в нашій державі!

Ворог має бути зупинений, а усі причетні до звірств в Україні - постати перед судом!

Вас також може зацікавити стаття: Крик українців: на червону доріжку в Каннах вибігла оголена активістка у синьо-жовтому кольорі.

Віра Коновал - pravdatutnews.com 

Читайте також
В Україні оголосили першу підозру російському військовому за зґвалтування В Україні оголосили першу підозру російському військовому за зґвалтування
Слідство триває, військовослужбовця оголошено в розшук.
Ґвалтують неповнолітніх та їдять собак: звірства рашистів на війні в Україні (відео) Ґвалтують неповнолітніх та їдять собак: звірства рашистів на війні в Україні (відео)
За усі злочини російські окупанти відповідатимуть або перед Міжнародним судом, або в нашій землі.
Рашисти вихваляються вбивствами та ґвалтуванням мирних українців (відео) Рашисти вихваляються вбивствами та ґвалтуванням мирних українців (відео)
росія своєю чергою такі звірства заохочує врученням медалей.
Loading...
Load next