Російські військові зґвалтували восьмирічну дівчинку: розмова бойовиків з "ДНР" (відео)

Російські військові зґвалтували восьмирічну дівчинку: розмова бойовиків з "ДНР" (відео)

Двоє вояків з так званої «ДНР», які служать в окупаційних військах і перебувають зараз на тимчасово окупованій території Херсонської області, діляться враженнями від перебігу подій в їхній частині: про звірства своїх "побратимів" говорять уже без особливого здивування.

Розмову оприлюднило Головне управління розвідки, передає ПравдаТУТ News.

Один з них пояснює, що нещодавно їм довели інформацію про те, що обіцяної колись ротації можна навіть не чекати:

Жодних обмінів не буде, можете не сподіватися. Доки Донецьку, Луганську область не «звільнять», взагалі за ротацію можете забути. А далі ми не рухаємось, бо все угрупування знаходиться в ДНР. Коли вони там закінчать, вони перекидають сюди війська і почнемо рухатись.

Далі мова йде про розгул злочинності в окупаційній армії.

Розповідали за 125 полк. Аж до того, що зґвалтували восьмирічну дівчинку. Мародерство. «Віджали» у когось заправку. У людей забирали паливо, через цю заправку продавали. Командир полку, командири батальйонів. І помічники командирів батальйонів.

«ДНРівець» попереджає свого співрозмовника, щоб той був обережнішим і не може зрозуміти, чому він бере участь у російській спецоперації.

Нагадаємо, депортація з Маріуполя набирає обертів: за день до фільтраційного табору було відправлено 313 людей, зокрема 55 дітей.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Рашисти вихваляються вбивствами та ґвалтуванням мирних українців (відео) Рашисти вихваляються вбивствами та ґвалтуванням мирних українців (відео)
росія своєю чергою такі звірства заохочує врученням медалей.
"Мирні мешканці" рф закликають своїх солдатів вбивати та катувати українських дітей (відео) "Мирні мешканці" рф закликають своїх солдатів вбивати та катувати українських дітей (відео)
Піддавати тортурам дітей, "жінка" окупанта захотіла через те, що малеча не захотіла малювати радянську символіку до "дня побєди".
Дружини російських окупантів закликають своїх чоловіків ґвалтувати українських жінок (відео) Дружини російських окупантів закликають своїх чоловіків ґвалтувати українських жінок (відео)
Жінка сама запропонувала це загарбнику, єдиним її проханням було "аби їй він цього не розповідав".
Loading...
Load next