У Ризі чоловік побив юнака з українським прапором

У Ризі чоловік побив юнака з українським прапором

У столиці Латвії Ризі поліція затримала чоловіка, який побив юнака з українським прапором. Повідомляє Delfi.

Інцидент стався 20 травня приблизно о 20:00 після вечірньої ходи. Чоловік вийшов зі свого авто (BMW) та завдав тілесних ушкоджень юнакові 2003 року народження, на плечах в якого був прапор України.

Після зробленого чоловік поїхав з місця події. Місцева поліція розпочала кримінальний процес, під час якого було встановлено особу винуватця і якою машиною він пересувається.

Правоохоронці знайшли цю машину в одному із дворів приватного будинку, проте на авто було замінено номер державної реєстрації – можливо, винний намагався приховати своє місцеперебування.

Приблизно о 2 години ночі підозрюваного затримали. Ним виявився чоловік 1984 року народження, який переховувався за димарем на горищі за місцем свого проживання. Зараз він перебуває в ізоляторі тимчасового утримання.

Найближчим часом буде ухвалено рішення про застосування запобіжного заходу. Чоловік раніше вже потрапляв у поле зору поліції.

Нагадаємо, що наслідки повітряної тривоги на Житомирщині та Київщині: у Малині пролунали вибухи, збили ракету над Фастівським районом.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
СБУ викрила контрабанду на понад 11 мільйонів гривень
Служба безпеки України затримала міжнародних контрабандистів, які вивозили бурштин через аеропорти "Львів" та "Бориспіль". Під час обшуків за місцями проживання у них було вилучено 1300 кг бурштину та понад 170 кг готових виробів.
18+ маркетинг: на Тернопільщині чоловік продавав порнографічні карти
Його оштрафували на 1307 грн. Також зловмисник продавав календарі із «порнографічним вмістом» за 50 грн.
Біля Шумів на Донбасі загинув український військовий Біля Шумів на Донбасі загинув український військовий
Чоловік підірвався на вибухівці. Від отриманих травм він загинув.
Loading...
Load next