Окупанти закидують гранатами підвали, де ховаються від обстрілів цивільні (відео)

Окупанти закидують гранатами підвали, де ховаються від обстрілів цивільні (відео)
СБУ отримала чергове підтвердження вбивств російськими окупантами мирних українців.

Російські окупанти з допомогою гранат «зачищають» підвальні приміщення, де укривається від обстрілів цивільне населення.

Про це свідчить нова телефонна розмова, яку вдалося перехопити СБУ.

Мы зачищаем подвалы, знаешь как? Не спрашиваем, кто там, а гранаты кидаем, пох*й вообще. У нас отряд называется отряд самоубийц, отряд головорезов, – хизується перед дружиною російський загарбник, який перебував на Харківщині.

Він «заспокоює» її, що це, мовляв, звичайна практика. І водночас переказує, як окупанти з іншого підрозділу глумилися і зґвалтували жінку.

А серед його «досягнень» – катування:

Я тут творю, вообще. Е*ашу всех, мне пох*й вообще: гражданских, не гражданских. Я могу просто взять нож, уши отрезать.

Запевняє, що робитиме це і в росії. Проте, як зазначили в СБУ, з його боку будувати будь-які далекоглядні плани – невиправданий оптимізм, адже Українські захисники добре виконують свою роботу. Тож повернутися додому для цього виродка, швидше за все, – місія неможлива.

Нагадаємо, 240 дітей загинуло в Україні внаслідок збройної агресії рф.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Самі це визнали: російські окупанти позбавили Донецьк транспорту (відео) Самі це визнали: російські окупанти позбавили Донецьк транспорту (відео)
В окупованому Донецьку місцеві жителі скаржаться на непрацюючий вечорами громадський транспорт, адже там транспорт припиняє курсувати вже після 21 години.
На Луганщині бойовики обстріляли співробітників СБУ (фото) На Луганщині бойовики обстріляли співробітників СБУ (фото)
Бойовики обстріляли оперативно-слідчу групу СБУ на Луганщині, вони використовували заборонені міномети. Усі члени оперативно-слідчої групи СБУ залишилися в живих.
Російські війська обстріляли два селища на Донбасі: поранено цивільного Російські війська обстріляли два селища на Донбасі: поранено цивільного
Російсько-окупаційні війська продовжують ігнорувати домовленості, досягнуті 22 липня 2020 року у рамках Тристоронньої контактної групи.
Loading...
Load next