У Сєвєродонецьку вуличні бої, ЗСУ захищають місто, але ситуація складна, – Гайдай

У Сєвєродонецьку вуличні бої, ЗСУ захищають місто, але ситуація складна, – Гайдай

Ситуація у Сєвєродонецьку дуже складна. Частина міста контролюється росіянами. Проте вільно просуватися містом вони не можуть – ЗСУ ще залишаються у населеному пункті.

Про це заявив голова Луганської ОВ Сергій Гайдай в ефірі телемарафону.

Основні зусилля зараз росіяни зосереджують на встановлення повного контролю над Сєвєродонецьком. Також ворог планує операцію із зачистки території навколишніх сіл.

Крім того, Гайдай повідомив, що поранених волонтерів вдалося вивезти із Сєверодонецька. Однак із зниклими лікарями з обстріляної "швидкої" немає зв'язку вже третю добу.

Гуманітарні вантажі доставляємо тільки до Лисичанська та Гірської громади.

За словами Гайдая, минулої доби у Сєвєродонецьку пошкоджено 12 будинків. Водночас він зазначив, що неможливо встановити точну кількість жертв у місті за останні два дні серед цивільного населення у тих районах Сєвєродонецька, до яких увійшли бойовики.

Напевно, багато хто з нас із обуренням переглядав відео, де їх радісно зустрічають місцеві. Здебільшого це постановочні сцени, – заявив Гайдай.

Своєю чергою у Миколаївській області російські військові влучили в дім із двома дітьми.

Про це інформує голова Миколаївської ОВА Віталій Кім у Телеграм.

Як зазначив очільник, діти не постраждали.

Продовжуються інтенсивні обстріли міста та області. Засранці влучили в дім із двома дітьми. Діти живі. Наші військові тіснять ворога. Все йде за планом, — написав Кім у повідомленні.

Голова ОВА додав, що записав відеозвернення, бо окупанти поширюють чутки, що він помер.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Loading...
Load next