Росіяни наступають на Сєвєродонецьк та Лисичанськ: в області 13 загиблих (відео)

Росіяни наступають на Сєвєродонецьк та Лисичанськ: в області 13 загиблих (відео)
Вчора у Сєвєродонецьку загинуло 12 людей, понад 40 отримали поранення.

Міста Луганщини руйнують за маріупольським сценарієм — понад 60 будинків за добу. рашисти намагаються підійти ближче до Лисичанська та Сєвєродонецька.

Про це повідомляє голова Луганської ОВА Сергій Гайдай, передає ПравдаТУТ News.

Обласний центр орки штурмували і вдень, і вночі, але лише зуби обламали. Навколо міст валяються ті, кому потрібні пакети. орки зазнавали втрат і відступили, - пише Гайдай.

Зараз триває бій у Тошківці (Гірська громада).

На Донбасі за минулу добу відбито 14 атак ворога, знищено вісім танків, 14 одиниць бойової броньованої техніки та шість одиниць автомобільної техніки противника. Підрозділи протиповітряної оборони збили один БПЛА типу “Орлан-10”.

орки просто знищують наші населені пункти. Ворожа артилерія побила кожну будівлю в Сєвєродонецьку. Не ходіть вулицею! Знаходьтеся в укриттях!

Вчора у Сєвєродонецьку загинуло 12 людей, понад 40 отримали поранення.

Відео: Фейсбук-сторінка Сергія Гайдая. Сєвєродонецьк.

Гайдай зазначив, що була одна вбита людина в Гірському, обстріли у місті там само потужні. Села громади палають. Подібна ситуація, за його словами, і у Попаснянській ОТГ.

Важко рахувати кількість зруйнованого/пошкодженого, кожного дня все більше влучань, все більше палаючих будинків, - зазначив Гайдай.

За минулу добу щонайменше 60 зруйнованих помешкань — це тільки зафіксовані випадки. Окрім Сєвєродонецька, значні руйнування в Лисичанську - 12 будинків, та містах його громади — Новодружеську та Привілля — понад 30 помешкань.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Окупанти кидають всі свої сили, аби захопити Сєвєродонецьк (відео) Окупанти кидають всі свої сили, аби захопити Сєвєродонецьк (відео)
За словами голови Луганської ОВА, найгірша ситуація в області саме там.
Cєвєродонецьк може потрапити в облогу, як Маріуполь, — Гайдай (відео) Cєвєродонецьк може потрапити в облогу, як Маріуполь, — Гайдай (відео)
Голова Луганської ОВА також закликав людей до евакуації, адже трагедію краще попередити.
Окупанти цілеспрямовано обстріляли один з корпусів Сєвєродонецької лікарні (відео) Окупанти цілеспрямовано обстріляли один з корпусів Сєвєродонецької лікарні (відео)
Найнебезпечніші напрямки на Луганщині: Сєвєродонецький, з боку Попасної та Білогорівки (дорога Лисичанськ-Бахмут).
Loading...
Load next