рашисти контролюють 70% Сєвєродонецька, — Гайдай (відео)

рашисти контролюють 70% Сєвєродонецька, — Гайдай (відео)

Російські загарбники контролюють більшу частину Луганського міста Сєвєродонецьк. Частина українських військ відійшли на більш вигідні, заздалегідь підготовані, позиції. Ще частина — продовжує бої всередині міста.

Про це пише ПравдаТУТ News з посиланням на Сергія Гайдая.

Евакуація з міста призупинена, а гуманітарні вантажі до Сєвєродонецька немає змоги завозити. Проте голова Луганської ОВА зазначив, що лікарня має достатню кількість ліків та інших медзасобів, гумштаби мають запаси продуктів — на певний час цього може вистачити.

Натомість Лисичанськ повністю під українським контролем. Однак, за словами Гайдая, всі вільні населені пункти Луганщини постійно перебувають під обстрілами.

Перемога — це не швидко, але точно і обов’язково буде! Не розводимо зраду, віримо в ЗСУ! Ми боремося за кожен населений пункт Луганщини! Чекаємо західну зброю та готуємося до деокупації! - підсумував Гайдай.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що окупанти закріплюються в центрі Сєвєродонецька.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Cєвєродонецьк може потрапити в облогу, як Маріуполь, — Гайдай (відео) Cєвєродонецьк може потрапити в облогу, як Маріуполь, — Гайдай (відео)
Голова Луганської ОВА також закликав людей до евакуації, адже трагедію краще попередити.
Окупанти цілеспрямовано обстріляли один з корпусів Сєвєродонецької лікарні (відео) Окупанти цілеспрямовано обстріляли один з корпусів Сєвєродонецької лікарні (відео)
Найнебезпечніші напрямки на Луганщині: Сєвєродонецький, з боку Попасної та Білогорівки (дорога Лисичанськ-Бахмут).
Окупанти кидають всі свої сили, аби захопити Сєвєродонецьк (відео) Окупанти кидають всі свої сили, аби захопити Сєвєродонецьк (відео)
За словами голови Луганської ОВА, найгірша ситуація в області саме там.
Loading...
Load next