Поповнив лави "200-х": українські військові знищили кадирівського підполковника (фото)

Поповнив лави "200-х": українські військові знищили кадирівського підполковника (фото)

Українські військові знищили підполковника Заура Дімаєва.

Він був заступником командира 4-го батальйону спецполку ім. Ахмата Кадирова, повідомив офіцер Збройних сил України Анатолій Штефан в Тelegram.

Підполковник Заур Дімаєв. Офіційно - денацифікований та демілітаризований, - написав Штефан.

Дімаєв разом з іншими окупантами спецполку воював на Запорізькому напрямку. 31 травня він з іншими загарбниками їхав на УАЗі "Патріот" і потрапив під артилерійський вогонь у Комишувасі, за даними "24 каналу".

Українські військові спрацювали блискуче. Від їхнього вогню на місці загинули двоє співробітників поліції Чечні, ще четверо зазнали поранень. Один із "двохсотих" – Заур Дімаєв. Разом із ним на той світ відправився водій позашляховика, - пише видання.

Також українські захисники продовжують завдавати втрат російським окупаційним військам. У середу, 1 червня, Збройні сили України розбили колону ворожої техніки.

Внаслідок цього було знищено 5 танків та 2 бойових машин піхоти. Про це повідомили в Telegram-каналі "Збройні Сили України. Війна з окупантами".

Наша артилерія розбила російську бронетанкову колону. Повністю знищено 5 російських танків Т-72 та 2 БМП, – йдеться в повідомленні.

На опублікованому знімку видно, що розбили техніку окупантів посеред поля, коли рашисти переганяли її з одного місця дислокації до іншого.

Нагадаємо, раніше СБУ викрила російську агентуру в "Укроборонпромі".

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Loading...
Load next