В Україні ідентифікували 90 російських воєнних злочинців – Генпрокурор

В Україні ідентифікували 90 російських воєнних злочинців – Генпрокурор

Ідентифікували 90 російських військовослужбовців, які здійснювали воєнні злочини в Україні. Про це заявила Генеральний прокурор України Ірина Венедіктова в ефірі всеукраїнського телемарафону.

В нас на сьогодні 90 осіб, яких ми ідентифікували як воєнних злочинців. При чому, по абсолютно різному типажу. Ми для себе робимо цю класифікацію. В статі кримінального кодексу тільки воєнні злочини. Ми робимо класифікацію: вбивства цивільних, сексуальні злочини і так далі. Ось в нас на сьогодні 90 осіб яких ми ідентифікували і яких ми почали притягувати до відповідальності, – розповіла Венедіктова.

Нагадаємо, що окупанти зазнають втрат під час штурму житлових кварталів Сєверодонецька – Міноборони (відео).

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Окупанти обстріляли українських військових під Горлівкою: є поранені (відео) Окупанти обстріляли українських військових під Горлівкою: є поранені (відео)
Поблизу Горлівки увечері 17 квітня та вночі на 18 квітня російські війська використовували гранатомети та стрілецьку зброю проти ЗСУ.
На Донбасі загинув український військовий На Донбасі загинув український військовий
Сьогодні, 18 квітня, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід», бойовики РФ обстріляли з автоматичних станкових гранатометів позиції українських захисників.
Стало відоме ім'я бійця, який сьогодні загинув на Донбасі Стало відоме ім'я бійця, який сьогодні загинув на Донбасі
Сьогодні, 18 квітня, внаслідок ворожих обстрілів на Донбасі загинув боєць ЗСУ Давід Шартава (David Shartava).
Loading...
Load next