Ліквідація рашистів: ЗСУ знищили командний пункт росіян зі зброї НАТО (відео)

Ліквідація рашистів: ЗСУ знищили командний пункт росіян зі зброї НАТО (відео)

Українські артилеристи 128 окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади потрапили в пункт дислокації командного складу одного з підрозділів російської армії.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

Знищено військовий позашляховик з позначкою "Z" і кілька рашистів, що знаходилися поруч, - йдеться в повідомленні.

Відомо, що українським захисникам було достатньо одного пострілу для точного удару. Його українські військові здійснили з відстані понад 20 кілометрів, використавши для цього гаубицю зразка НАТО.

Своєю чергою на Харківщині українські бійці звільнили 24 населені пункти. 

Про це повідомив головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний.

Щодня, знищуючи ворога, звільняючи міста і села від окупантів, відбудовуючи інфраструктуру, військовослужбовці Збройних сил України кладуть край злочинам Російської Федерації проти цивільного населення та перешкоджають вчиненню нових, - підкреслив Залужний.

Він розповів, що на початку травня українські захисники деокупували село Кутузівка.

Близько 170 місцевих мешканців понад два місяці жили в підвалі дитячого садочка. Серед них - 40 дітей віком від 3 місяців до 12 років. Українські військові, які звільняли село, надали першу допомогу місцевим, ділилися з ними всім необхідним - водою, їжею, одягом, - зазначив головнокомандувач.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що окупанти жаліються на атаки ЗСУ та вивчають українську мову.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії
Контррозвідкою СБУ України викрито полковника ЗСУ України ‒ командира одного з підрозділів, секретоносія з найвищою формою допуску, який має громадянство РФ та несанкціоновано накопичував таємні військові документи.
Loading...
Load next