На підльоті до Миколаєва збили 4 крилаті ракети (відео)

На підльоті до Миколаєва збили 4 крилаті ракети (відео)
Росіяни продовжують ведення бойових дій на рубіжах, де закріпилися.

Російські загарбники гелікоптерами Ка-52 завдали ударів по українських позиціях з метою вогневого та психологічного тиску, а пізніше, за підтримки БТРів та танків вони намагалися відновити свої втрачені позиції на напрямку Сухого Ставка й Лозового на Херсонщині.

Про це повідомляє Оперативне командування "Північ", передає ПравдаТУТ News.

Як результат – ми уразили 6 БТР і танк Т-72. Не маючи шансу на успіх, ворог повернувся на вихідні невигідні позиції, - йдеться у повідомленні.

В районі відбитої у ворога Миколаївки на спостережний пост українців наскочила група рашистів на автівці. Проте завдяки влучним діям наших захисників автівку знищено разом із усім її вмістом.

Крім того, ворог одночасно вздовж лінії зіткнення запустив дрони-нишпорки. Одного «Орлана-10» знищено, решта встигли ретируватися до баз вильоту. Ще один БПЛА типу «Форпост» був збитий при спробі розвідати чорноморське узбережжя Одещини.

Тим часом Миколаїв протягом дня було обстріляно тричі:

  • з РСЗВ «Ураган»,
  • артилерією 152-го калібру, 
  • артилерією 203-го.

Внаслідок обстрілів загинуло і ще кілька цивільних осіб дістали важких поранень. Пошкоджено багатоквартирні будинки та приватні автомобілі в житловому районі. Від влучання на територію приватного підприємства сталася масштабна пожежа – вщент вигоріло велике складське приміщення із залишками шроту.

Під час нічної атаки з моря ракетами по півдню України, 2 ракети збили над морем, на підльоті до Миколаївщини.

На світанку Миколаївську область знов піддано масованому ракетному удару з застосуванням авіації. 2 ракети збито протиповітряною обороною. З напрямку Чорного моря та з території росії крилатими ракетами повітряного базування атаковано чорноморське узбережжя Миколаївщини, порти та зерносховища.

Такі зухвалі дії знов оголюють справжні наміри країни-терористки – псевдоопікування гуманітарними коридорами та розблокуванням портів – це лише привід отримати доступ до морської інфраструктури України.

Підтверджені втрати противника складають 87 рашистів та близько 40 одиниць ворожої техніки, серед яких:

  • 4 танки,
  • 4 гаубиці «Мста-Б» і 7 трохи меншим калібром,
  • 2 реактивні системи залпового вогню «Ураган» і «Град»,
  • 9 одиниць броньованої та – 9 автомобільної техніки, при чому 2 завантажені боєкомплектом.

Додатково знищено ще ворожих 2 польові склади боєприпасів.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Миколаїв наш: ППО відбила атаки на місто Миколаїв наш: ППО відбила атаки на місто
 25 лютого в Генеральному штабі Збройних сил повідомили, що російські окупанти намагаються обійти Херсон та здійснити наступ на Миколаїв.
Loading...
Load next