З самого ранку російські війська нанесли кілька ракетних ударів по Миколаєву

З самого ранку російські війська нанесли кілька ракетних ударів по Миколаєву

Вранці 4 квітня російські окупаційні війська нанесли ракетні удари по Миколаєву. Про це повідомив мер міста Олександр Сєнкевич.

Друзі, з самого ранку російські війська нанесли кілька ракетних ударів по місту. Збираємо дані.  Як завжди, прошу вас не публікувати ніяких фото чи відео до того, як це зроблять офіційні джерела, - повідомив він.

Своєю чергою у ніч з 3 на 4 квітня російські війська провели обстріли кількох населених пунктів Криворіжжя поблизу з межею Херсонської області. Про це повідомив у своєму Telegram-каналі голова облради Микола Лукашук.

За його словами, загиблих і травмованих немає. Ситуація контрольована, російські війська на території області відсутні.

Про це також повідомив голова військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул. Він зазначив, що раніше з цих населених пунктів провели евакуацію населення до Кривого Рогу.

Крім того, начальник Криворізької районної військової адміністрації Євген Ситченко повідомив, що на межі з Дніпропетровською областю впала одна ракета.

За його словами, вона нікуди не влучила. Загиблих і травмованих немає.

Нагадаємо, раніше 78-річний мешканець Миколаївщини самотужки підпалив установку «Град» окупантів.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Росія  з 23 квітня почне відводити свої війська від українських кордонів Росія з 23 квітня почне відводити свої війська від українських кордонів
Вже від завтра, 23 квітня, Російська Федерація завершує військові навчання у Південному та Західному військових округах, що поблизу кордону з Україною.
Росія розпочала відведення своїх військ з території окупованого Криму Росія розпочала відведення своїх військ з території окупованого Криму
Російська Федерація розпочала повернення своїх військ з Криму, військові справді почали роз'їжджатись на свої місця постійної дислокації. Напередодні міністр оборони Росії Сергій Шойгу заявив про закінчення навчань російських військових.
На Донбасі бойовики чотири рази порушили режим тиші На Донбасі бойовики чотири рази порушили режим тиші
На щастя, обійшлося без втрат з української сторони.
Loading...
Load next