ЗСУ збили російський літак у Запорізькій області під час візиту Зеленського (відео)

ЗСУ збили російський літак у Запорізькій області під час візиту Зеленського (відео)
Зеленський разом із командою Офісу Президента відвідували передові позиції українських воїнів.

Cьогодні Президент України Володимир Зеленський та голова Офісу Президента Андрій Єрмак вперше за час війни відвідали Запорізьку область. Тим часом під час їхнього візиту ЗСУ вправно виконували свою роботу — знищували російських окупантів.

Про це пише ПравдаТУТ News, посилаючись на телеграм-канал Андрія Єрмака.

Сьогодні ми з Президентом Володимиром Зеленським, командою Офісу та нашими армійцями знаходимось у Запорізькій області. Відвідали передові позиції наших воїнів, подякували їм за сміливість та захист незалежності України. Також ми поспілкувалися з маріупольцями, які були евакуйовані з міста.

‼️Щойно дізналися, що хлопці збили російський літак поблизу міста Оріхів. Класна робота наших ЗСУ!, - зазначив Єрмак.

Нагадаємо, ЗСУ женуть окупантів із Сєверодонецька, сьогодні там знищено ворожі БМП та легкові автомобілі російських загарбників.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії
Контррозвідкою СБУ України викрито полковника ЗСУ України ‒ командира одного з підрозділів, секретоносія з найвищою формою допуску, який має громадянство РФ та несанкціоновано накопичував таємні військові документи.
Loading...
Load next