На одеському пляжі чоловік підірвався на міні (відео)

На одеському пляжі чоловік підірвався на міні (відео)
Разом із чоловіком купатися також прийшла його сім'я. На щастя, вони не постраждали.

Під час купання в морі в одному з сіл Одещини в результаті вибуху невідомого предмета загинув 50-річний чоловік на очах у дружини, сина та товариша. Останній дивом не постраждав, адже пішов купатися разом з потерпілим. 

Про це пише ПравдаТУТ News із посиланням на Нацполіцію Одеської області.

Родина, незважаючи на заборону, прийшла відпочивати на узбережжя. Поки мати із сином розкладали речі, батько вирішив заміряти глибину і температуру води. За кілька хвилин у воді пролунав вибух, чоловік дістав поранення, несумісні з життям, — повідомили у Одеській ОВА.

На місці працювала слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції та вибухотехніки. Наразі слідчі встановлюють повні обставини події та вирішують питання про внесення до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомостей за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України з поміткою «нещасний випадок». 

НАГАДУЄМО! На чорноморському узбережжі діє сувора заборона відвідування пляжів через загрозу мінування.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Підірвались на власних мінах: на Донбасі загинуло четверо російський найманців Підірвались на власних мінах: на Донбасі загинуло четверо російський найманців
Російські окупанти стверджували, що їхній позиції обстріляли українські військові, однак згодом виявилось, що їхні "побратими" підірвались на власних же мінах.
Неспокійна ніч: над Одесою ППО збили ракети окупантів Неспокійна ніч: над Одесою ППО збили ракети окупантів
У деяких районах міста пожежа.
На Луганщині внаслідок вибуху боєприпасу на дитмайданчику постраждала 9-річна дівчинка (фото) На Луганщині внаслідок вибуху боєприпасу на дитмайданчику постраждала 9-річна дівчинка (фото)
У місті Сєвєродонецьк через вибух боєприпасу на дитячому майданчику 9-річна дівчина отримала тілесні ушкодження. Попередньо відомо, що стався вибух сигнального патрону.
Loading...
Load next