НАЗК виявило ознаки незаконного збагачення начальника районного ТЦК Одеси на понад 45 млн гривень

НАЗК виявило ознаки незаконного збагачення начальника районного ТЦК Одеси на понад 45 млн гривень

Національне агентство з питань запобігання корупції виявило ознаки того, що начальник РТЦК Одеси Вячеслав Кушнеров незаконно збагатився на майже 47 млн грн.

Про це повідомляє НАЗК.

НАЗК виявило ознаки корупційного кримінального правопорушення, які свідчать про незаконне збагачення начальника Малиновського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки (РТЦК) міста Одеси Вячеслава Кушнерова на суму майже 47 млн грн, ‒ заявили у НАЗК.

У травні 2022 року подружжя військкома купило квартиру в Одесі площею 111,1 кв.м за 600 тис. грн, яку через рік продали за 7,56 млн грн. Потім його дружина придбала авто Toyota Highlander за майже 1,9 млн грн, який потім був проданий за 2 млн грн.

Того ж року мати військкома подарувала сину житловий будинок з господарськими будівлями площею 259,2 кв.м в Овідіопольському районі Одеської області, оцінений в 1 млн грн. НАЗК виявило, що отриманий нею дохід за останні 22 роки був значно меншим за вартість подарованого.

Теща Кушнерова протягом останніх кількох років стала власницею квартири в Лиманському районі Одеської області за понад 300 тис. грн, а також автомобіля Mercedes–Benz GLS 400 за 420 тис. грн. Хоча в середньому така автівка коштує понад 5 млн грн, що може свідчити про приховування реальної вартості набуття автомобіля.

Також встановлено, що раніше теща військкома купила автомобіль Mercedes–Benz GLC 220D за 1,4 млн грн, який потім перепродала своїй дочці за 1,5 млн грн. У серпні 2022 року члени сім’ї військкома подарували одне одному грошові кошти на суму 30 млн грн, що підтверджується даними з реєстру нотаріальних дій, хоча не мали на це достатніх офіційних доходів.

Нагадаємо, Окупанти перевіряють телефони учнів на наявність українських додатків

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Loading...
Load next