Рашисти нанесли авіаудар по Лисичанську: є загиблі

Рашисти нанесли авіаудар по Лисичанську: є загиблі

Війська РФ здійснили авіаудар по Лисичанську.

Про це повідомив у фейсбуці глава Луганської ОВА Сергій Гайдай.

Влучили в одну з будівель, де переховувалися люди. Щонайменше троє загиблих та семеро поранених. Розбираємо завали, - йдеться у повідомленні. 

Також російська армія зруйнувала майже 11 тис. 300 будинків у Луганській області, 8 тис. 100 з яких приватні житлові садиби та 3 тис. 188 – житлові багатоповерхові будинки, повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

Фактично зруйновані Попасна і Рубіжне. Росіяни нищать Сєвєродонецьк, Лисичанськ, Гірське, Золоте та менші населені пункти. Упевнений, вони все відшкодують, тому нам потрібно своєчасно оцінити завдані збитки і визначитись із потребами на відновлення, - написав Гайдай у телеграмі у четвер.

За його словами, Луганська обласна військова адміністрація формує поадресний перелік житлових будинків, що зазнали руйнувань і пошкоджень, та щодня збирає інформацію про руйнування житлового фонду. Її, зокрема, можна надати за посиланням.

В онлайн-опитуванні взяли участь понад 7 тис. жителів Луганської області, вже опрацьовано майже 6000 анкет, розповів Гайдай.

Нагадаємо, раніше Гайдай повідомив, що всі мости, що ведуть до Сєвєродонецька зруйновані. Евакуація цивільних та підвезення гумвантажів неможливі.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Loading...
Load next