У Херсоні підірвали автомобіль з колаборантом Соболевим: що відомо

У Херсоні підірвали автомобіль з колаборантом Соболевим: що відомо

У Херсоні підірвали автомобіль Audi. За кермом був начальник колонії № 90 Євген Соболєв, який співпрацює з окупаційною владою. Про це повідомляє Суспільне.

У Херсоні на вулиці Сенявіна стався вибух. Вибуховий пристрій, який був прикріплений на дерево, здетонував на автомобіль Audi. За кермом був начальник колонії № 90, який співпрацює з окупаційною владою, — йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що водій залишився живий. Свідки розповідають, що зачепило велосипедиста, який проїжджав поруч.

Фото: Суспільне Херсон

Військові рф заявили про теракт українських партизанів.

російські ЗМІ з посилання на окупаційні силові відомства повідомляють, що метою замаху був Євген Соболєв. Пропагандисти стверджують, що він перебуває у лікарні з пораненням та його життю нібито нічого не загрожує.

Нагадаємо, що війська рф вдарили ракетами по Кривому Рогу, є руйнування та постраждалі.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
СБУ проводить масштабні антитерористичні навчання поблизу кордону із Росією СБУ проводить масштабні антитерористичні навчання поблизу кордону із Росією
Від сьогодні, 14 квітня, Служба безпеки України розпочинає масштабні антитерористичні навчання на Харківщині, поблизу українсько-російського кордону.
На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків
Російська Федерація не приховує того, що долучає до своїх навчань у Чорному морі військову техніку. Зокрема йдеться про понад 50 військових бойових літаків.
Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною
У Воронезькій області, яка межує з Україною, помітили колону з оперативно-тактичними ракетними комплексами "Іскандер".
Loading...
Load next