У білорусі підірвали залізницю

У білорусі підірвали залізницю

В Колодящах, під Мінськом, було чути вибух. Звук від вибуху чули в мінських мікрорайонах Уруччя і Зелений луг, які розташовані за 8 км.

Про це повідомив Беларуский Гаюн.

Відомо, що вранці білоруські силовики почали опитувати місцевих жителів. Їм повідомили, що це "був теракт на станції Озерище, підірвали залізницю".

Також повідомляють, що було оголошено в розшук по всій білорусі кількох чоловіків, які можуть бути причетні до вибуху на станції Озерище.

Нагадаємо, Нідерланди виділяють третій пакет підтримки для України на €102 млн

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Російські військові влаштували провокацію на кордоні, аби втягнути у війну Збройні сили Білорусі Російські військові влаштували провокацію на кордоні, аби втягнути у війну Збройні сили Білорусі
Російські військові влаштували провокацію на кордоні України та Білорусі. Російські літаки вилетіли з аеродрому в Білорусі, зайшли на територію України, розвернулись над українськими населеними пунктами, після чого нанесли вогонь по населеному пункту Копані в Білорусі.
НАТО та США вважають, що Білорусь незабаром вступить у війну з Україною НАТО та США вважають, що Білорусь незабаром вступить у війну з Україною
Остаточне рішення залишається за путіним.
Loading...
Load next