Харків та область знову під ворожими обстрілами: Терехов звернувся до мешканців міста (відео)

Харків та область знову під ворожими обстрілами: Терехов звернувся до мешканців міста (відео)

Харківський міський голова Ігор Терехов вирішив не їхати до Мадрида на форум, де планував зустрітися з архітектором Норманом Фостером.

Про це міський голова повідомив у відеозверненні 19 червня.

Останні кілька днів були у Харкові дуже неспокійними. Я ухвалив рішення у даній ситуації не їхати у заплановану поїздку до Мадрида. Мені необхідно бути з вами, бути у місті для більш ефективної координації з військовими з оборони Харкова та для забезпечення максимальної життєдіяльності міста й роботи наших комунальних підприємств, — сказав Терехов.

Міський голова закликав берегтися обстрілів, бути близько до укриттів та довіряти тільки офіційним джерелам інформації.

Своєю чергою російські окупанти минулої доби знову обстріляли Харківщину – загинув 73-річний мирний житель, ще п'ятеро цивільних отримали поранення.

Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, у Telegram.

У самому місті минулої доби ворог завдав два удари по інфраструктурі Індустріального району.

На Ізюмщині ворог завдав удару по підприємству з нафтопереробки. Масштабну пожежу ще ліквідують. Обійшлося без постраждалих.

Внаслідок обстрілів Андріївки та Дінця Ізюмського району загинув 73-річний чоловік, 4 цивільні особи дістали поранення. Ще 1 поранений у Чугуєві. Протягом доби також зазнавали обстрілів Дергачівська, Золочівська громади.

На лінії зіткнення продовжуються бойові дії. У районі населеного пункту Рубіжне, що на північному сході Харкова, ворог безуспішно намагався провести розвідку боєм. Окупанти провели дистанційне мінування с. Черкаські Тишки.

На Ізюмщині ворог готує нові спроби наступу у напрямі Слов'янська.

Нагадаємо, раніше на Харківщині окупанти вдарили ракетою по тренувальній базі ФК «Металіст».

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Loading...
Load next