Ідуть у відпустку "за сімейними обставинами": новий лайфхак окупантів для втечі з України (аудіо)

Ідуть у відпустку "за сімейними обставинами": новий лайфхак окупантів для втечі з України (аудіо)

Російські окупанти знайшли новий лайфхак, як втекти з України. Тож тепер рашисти йдуть у відпустку "за сімейними обставинами", пишуть заяви на звільнення і більше не повертаються на війну. Про це свідчить телефонна розмова, яку перехопила СБУ.

У нас всі з'*бались, залишилося 6 чоловік, уявляєш?.. Ніхто не повертається, усі звільняються, усі змотуються, – розповідає дружині рашист, який воює на сході України.

Така тенденція у лавах ворога спостерігається дедалі частіше. Як і те, що вони дуже бояться атак українських захисників. І щоб приглушити страх, користуються перевіреним "лайфхаком" – пиячать, зазначили в СБУ.

Я бухаю... Бо боюсь. Тут усі бухають, – зізнається загарбник.

В СБУ нагадали про "гарячу" телефонну лінію 2402. Подзвонивши за цим номером, можна здатися в полон. Лінія працює цілодобово для українських і російських номерів.

Нагадаємо, що російсько-українська війна: на Сєвєродонецькому напрямку противник оволодів населеними пунктами Лоскутівка, Рай-Олександрівка.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
СБУ проводить масштабні антитерористичні навчання поблизу кордону із Росією СБУ проводить масштабні антитерористичні навчання поблизу кордону із Росією
Від сьогодні, 14 квітня, Служба безпеки України розпочинає масштабні антитерористичні навчання на Харківщині, поблизу українсько-російського кордону.
На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків
Російська Федерація не приховує того, що долучає до своїх навчань у Чорному морі військову техніку. Зокрема йдеться про понад 50 військових бойових літаків.
Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною
У Воронезькій області, яка межує з Україною, помітили колону з оперативно-тактичними ракетними комплексами "Іскандер".
Loading...
Load next