На Херсонщині армійці рф риють поглиблення до півметра та чекають на отримання легкого поранення

На Херсонщині армійці рф риють поглиблення до півметра та чекають на отримання легкого поранення

Солдати російської армії налякані втратами керівного та рядового складу у війні проти України, тому військові рф намагаються евакуюватися із Херсонської області. Для цього вони лягають в окопи та чекають "легких поранень".

Про це повідомляє пресслужба оперативного командування “Південь” у Facebook.

Замість того, аби створювати нові рубежі в обороні, армійці РФ риють поглиблення до півметра, вкладаються в них на спину, підіймають ноги та чекають на отримання легкого поранення.

У такий спосіб, деморалізоване військо шукає спосіб обґрунтованого повернення додому. Як зазначається у повідомленні, наразі росіяни не бачать перспектив у російсько-українській війні.

Деморалізоване військо вишукує способи обґрунтованого повернення додому. Вибиті з укріплених позицій рашисти не поспішають створювати нові рубежі оборони. Вони риють не окопи, а вглиблення до півметра, вкладаються в них на спину, підіймають ноги, та чекають на легке поранення. Налякані втратами керівного та рядового складу, розгублені відсутністю перспектив, окупанти намагаються евакуюватися з Херсонщини пораненими, — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше українців просили не поширювати дані про ЗСУ в Херсонській області.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Loading...
Load next