Росіяни обстріляли Херсонщину: знищена школа та пошкоджені приватні будинки

Росіяни обстріляли Херсонщину: знищена школа та пошкоджені приватні будинки

Вночі 5 листопада російські військові випустили керовану авіабомбу по сільській школі у Дар’ївській громаді на Херсонщині. Рятувальники загасили пожежу, пізніше стався обвал перекриття.

Про це повідомляє Національна поліція України.

Дар’ївська громада на Херсонщині, звичайна сільська школа. Сьогодні вночі російські військові випустили по ній керовану авіабомбу. Рятувальники загасили пожежу, пізніше стався обвал перекриття, - йдеться у повідомленні.

Окрім школи, внаслідок обстрілу пошкоджено ще 6 приватних будинків. Повідомляється, що минулося без жертв. 

На місці події від ранку працюють слідчі Нацполіції, які фіксують злочин російських окупантів. Місцеві мешканці почали ремонтувати пошкоджені будівлі, а діти допомагають розбирати завали та носити будівельні матеріали.

Нагадаємо, У Житомирі жінку засуджено за жорстоке вбивство: стріляла, била праскою та душила

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії
Контррозвідкою СБУ України викрито полковника ЗСУ України ‒ командира одного з підрозділів, секретоносія з найвищою формою допуску, який має громадянство РФ та несанкціоновано накопичував таємні військові документи.
Loading...
Load next