Рашистський обстріл будинків в Одесі: уже відомо про 18 загиблих (відео)

Рашистський обстріл будинків в Одесі: уже відомо про 18 загиблих (відео)
По Одещині вдарили трьома ракетами Х-22.

У ніч на 1 липня російські окупанти випустили з Чорного моря декілька ракет по Одеській області, які влучили у багатоповерхівку та базу відпочинку. Наразі відомо про 18 загиблих.

Про це пише ПравдаТУТ News, посилаючись на ДСНС.

Як повідомляють в ОК "Південь" по Одещині вдарили трьома ракетами Х-22.

Внаслідок нічного ракетного удару літаками стратегічної авіації Ту-22 з напрямку Чорного моря по Білгород-Дністровському району Одещини, 3 ракетами Х-22 вражено багатоквартирний будинок та дві бази відпочинку, – зазначили в ОК “Південь”.

Таким чином, близько 01:00 у смт Сергіївка в Білгород-Дністровському районі внаслідок ракетного удару сталося часткове руйнування дев’ятиповерхового житлового будинку з подальшим загорянням прибудованого до нього магазину на площі близько 20 м кв.

  • Станом на 06:00 загинуло 14 осіб та постраждало 30 осіб (з них 3 дитини). Підрозділами ДСНС з-під завалів врятовано 7 осіб (з них 3 дитини). 
  • Станом на 08:15 під час розбору завалів дев’ятиповерхового житлового будинку знайдено тіла ще 2 осіб.
  • Всього внаслідок удару загинуло 18 осіб та постраждало 36 осіб (з них 3 дитини). Роботи тривають.

Також близько 01:00  у смт Сергіївка  Білгород-Дністровському району внаслідок ракетного удару сталося часткове руйнування триповерхових та чотирьохповерхових будівель бази відпочинку, внаслідок чого загинуло 2 особи (з них 1 дитина) та постраждала 1 особа. Роботи тривають.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Окупанти обстріляли пункт пропуску "Гнутове": від поранення військового ЗСУ врятував особистий жетон Окупанти обстріляли пункт пропуску "Гнутове": від поранення військового ЗСУ врятував особистий жетон
Такі злочинні дії російських окупантів вчергове підтверджують, що ворог цілеспрямовано порушує режим припинення вогню та відверто нехтує вимогами Міжнародного гуманітарного права при веденні бойових дій.
Loading...
Load next