Кількість постраждалих внаслідок атаки по Одесі зросла до 8 осіб - ОВА

Кількість постраждалих внаслідок атаки по Одесі зросла до 8 осіб - ОВА

Унаслідок вечірньої атаки російських агресорів на Одесу осколкові поранення дістали восьмеро людей.

Про це повідомив голова Одеської ОВА Олег Кіпер.

У постраждалих зафіксовані осколкові поранення, - написав він.

Усі потерпілі госпіталізовані, медики надають їм необхідну допомогу. Також у місті тимчасово змінено рух на кількох трамвайних маршрутах, повідомляє КП «Одесміськелектротранс». 

У зв'язку з пошкодженням інфраструктури рух трамвайного маршруту №7 6 листопада буде організовано за зміненою схемою: від вул. Паустовського до вул. Чорноморського козацтва та від 16-ї станції Люстдорфської дороги до Тираспольської площі.

Трамвай №12 курсуватиме за маршрутом: Слобідський ринок – Херсонський сквер. А №15 - між Слобідським ринком та Олексіївською площею.

Нагадаємо, В Україні працюють уже 11 Центрів допомоги врятованим - Зеленська

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Рашистський обстріл будинків в Одесі: уже відомо про 18 загиблих (відео) Рашистський обстріл будинків в Одесі: уже відомо про 18 загиблих (відео)
По Одещині вдарили трьома ракетами Х-22.
Окупанти обстріляли пункт пропуску "Гнутове": від поранення військового ЗСУ врятував особистий жетон Окупанти обстріляли пункт пропуску "Гнутове": від поранення військового ЗСУ врятував особистий жетон
Такі злочинні дії російських окупантів вчергове підтверджують, що ворог цілеспрямовано порушує режим припинення вогню та відверто нехтує вимогами Міжнародного гуманітарного права при веденні бойових дій.
Loading...
Load next