На Закарпатті затримали громадянина Румунії, якого за вбивство розшукував Інтерпол

На Закарпатті затримали громадянина Румунії, якого за вбивство розшукував Інтерпол
Громадянин Румунії скоїв вбивство у Німеччині та намагався уникнути покарання через, що і знаходився у міжнародному розшуку.

В пункті пропуску "Солотвино", що на Закарпатті українським прикордонникам вдалось затримати 51-річного громадянина Румунії, який знаходився у міжнародному розшуку за вбивство, повідомляє пресслужба Західного управління Держприкордонслужби.

"Під час перевірки документів щодо вказаного громадянина відбулось спрацювання бази даних Інтерполу. За цим фактом прикордонники поінформували Укрбюро Інтерполу в місті Київ", - йдеться у повідомленні.

Згодом вдалось з'ясувати, що іноземця розшукують правоохоронці Німеччини за скоєння ним вбивства. Румунського злочинця встановленим порядком прикордонники передали співробітникам Національної поліції у Закарпатській області.

 

Читайте також
На Львівщині прикордонники затримали поляка, якого розшукував Інтерпол На Львівщині прикордонники затримали поляка, якого розшукував Інтерпол
Прикордонники Львівського загону на пункті пропуску "Краківець" затримали 50-річного громадянина Польщі, який перебував у розшуку міжнародної організації "Інтерпол".
На Одещині прикордонники затримали злочинця, якого розшукував Інтерпол (фото) На Одещині прикордонники затримали злочинця, якого розшукував Інтерпол (фото)
Співробітники Білгород-Дністровського прикордонного загону затримали чоловіка, який нелегально перетнув кордон України та Молдови. Згодом з'ясувалось, що чоловік перебуває в розшуку Інтерполу від 2016 року.
СБУ затримала у Києві чоловіка, якого розшукує Інтерпол СБУ затримала у Києві чоловіка, якого розшукує Інтерпол
Правоохоронці Служби безпеки України затримали зловмисника, який є громадянином Республіки Молдова та якого розшукував Інтерпол за вчинення кримінальних злочинів у своїй рідній країні.
Loading...
Load next