"Народ уже все – бунтує": військові рф масово намагаються звільнитися з армії (аудіо)

"Народ уже все – бунтує": військові рф масово намагаються звільнитися з армії (аудіо)

Російський агресор розповів своїй матері про те, що військові у його підрозділі масово намагаються звільнитися з армії.

Це випливає із перехоплення, опублікованого ГУР 1 липня.

Так, окупант повідомив матері, що нещодавно написав рапорт на звільнення з армії. Те саме, за його словами, зробили інші військові з його підрозділу – вони передали документи старшому офіцеру.

Там одного полкана (полковника). Стопка в нього здорова набралася. Тільки можу сказати – це точно. Усі практично написали відмову. Учора сказали, що до штабу армії віддадуть, а там буде видно, – пояснив він.

Мати ж у відповідь розповіла про прочитані нею новини з одного з телеграм-каналів – там говорилося, що 800 військових рф відмовилися брати участь у бойових діях через низький морально-психологічний дух.

Вона додала, що залишила звернення на сайті міноборони рф і зазначила, що якщо відповідь не прийде, збирається звернутися до військової прокуратури, а також пошукати юриста.

Не треба наймати. Нині все вирішимо. Народ уже все – бунтує. Відмовляється виконувати накази, – заперечив син.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у рф силовики звільняються "поголовно".

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
росія не відмовилася від плану повного захоплення України, – розвідка (відео) росія не відмовилася від плану повного захоплення України, – розвідка (відео)
Крім того, у зв’язку з військовими невдачами окупаційних військ генеральному штабу рф доводиться кожні 30 днів коригувати плани вторгнення.
Глава української воєнної розвідки попередив про "справжнє пекло" для росіян Глава української воєнної розвідки попередив про "справжнє пекло" для росіян
Він також додав, що одним із важливих завдань української воєнної розвідки є організація партизанського руху в тилу противника.
Loading...
Load next