Не хочуть в Україну: російські генерали терміново переводять родичів на «безпечнішу» службу в Сирії, — ГУР

Не хочуть в Україну: російські генерали терміново переводять родичів на «безпечнішу» службу в Сирії, — ГУР

Вище військове керівництво армії окупантів не хоче залучати своїх родичів, які служать в збройних силах рф, до бойових дій в Україні. Натомість більш безпечним місцем проходження служби генерали вважають Сирію.

Про це повідомили в Головному управлінні розвідки Міноборони України.

На тимчасово окупованій території Херсонської області загарбники хочуть втримати свої позиції і створюють тут військову частину рівня бригади, розповіли в ГУР.

Щоб укомплектувати офіцерські посади, планують залучити офіцерський склад росармії. Але "кандидати" відмовляються від таких "відряджень" і не хочуть перевозити сім’ї близько до зони ведення бойових дій.

Відзначається, що вище військове керівництво збройних сил рф не бажає залучати своїх рідних та близьких, які проходять службу в лавах ЗС, до участі у бойових діях на території України. З огляду на ситуацію на фронті генерали вважають більш безпечним місцем проходження служби – Сирію, - зазначили в українській розвідці.

Тим часом понад 26 російських солдатів із 38 зенітно-ракетної бригади рф звільнили, бо ті не хотіли їхати воювати в Україну.

В ГУР додали, що всі вони отримали запис "предатель родины" у військових документах.

Нагадаємо, раніше Синєгубов розповів про лінію фронту у Харківській області.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Глава української воєнної розвідки попередив про "справжнє пекло" для росіян Глава української воєнної розвідки попередив про "справжнє пекло" для росіян
Він також додав, що одним із важливих завдань української воєнної розвідки є організація партизанського руху в тилу противника.
Loading...
Load next