«ДНРівець» розповідає про п’яну стрілянину і неоформлення бойових втрат (аудіо)

«ДНРівець» розповідає про п’яну стрілянину і неоформлення бойових втрат (аудіо)

Про "подвиги" неймовірної "втарой арміїї міра" розповідають безпосередні її солдати. Так один із рашистів у своєму дзвінку розповідає нову історію, але зі старим сценарієм російської армії. 

Рашист розповідає про дев’ятнадцятирічного снайпера їхнього підрозділу із зором мінус сім. Його нещодавно вбили в бою:

Знаєш, що найцікавіше? Спочатку збирались якийсь папірець батькам на виплати. Компенсація – велика сума. А тепер навіть цього не зроблять. Навіть не напишуть, що він загинув на бойових… Це буде оформлено, як просто загинув.

Полкана (полковника) нашого посадили, Ставра. У нас в «ДНР» за те, що він десять КАМАЗів наших продав кудись. Ми були в Пісках (зруйноване передмістя Донецька). Нам цей Ставр грьобаний казав, шо ми всі тут здохнемо. Ми вчора ввечері з посту прийшли. Чуємо, на боці зв’язківців така стрілянина почалась. І вибухи, і стрілянина. Думали, хрін знає що. А потім прислухались – тільки один автомат стріляє. А сьогодні інформація – наші чудові суперкомандири, зрозуміло під синім змієм, вирішили постріляти в бік зв’язківців. Пацан каже: я от встиг лягти і чув як над головою літало.

Кинули гранату біля будинку, осколком посікло. Вибухнула поруч з БК (боєкомплект).

Командири...

Віримо у наших захисників, які вже 130-у добу захищають свою землю, свій народ і роблять це гідно. 

Нагадаємо, що полонений окупант розповідає про те, як обстрілював мирних людей у Маріуполі та чому вторгся до України (відео).

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Глава української воєнної розвідки попередив про "справжнє пекло" для росіян Глава української воєнної розвідки попередив про "справжнє пекло" для росіян
Він також додав, що одним із важливих завдань української воєнної розвідки є організація партизанського руху в тилу противника.
Loading...
Load next