Крики росіян під завалами: ЗСУ завдали два удари по військовій частині рф в окупованому Херсоні

Крики росіян під завалами: ЗСУ завдали два удари по військовій частині рф в окупованому Херсоні

ЗСУ двічі влучили по військовій частині російських окупантів в Херсоні на вулиці Пестеля.

Про це повідомив радник глави Херсонської ОВА Сергій Хлань.

Зазначається, що частина горіла ще від вранішніх попадань о 5-й ранку, а потім на ній знову почалася пожежа, коли українські військові влучили о 10-й.

Очевидці повідомляють про крики росіян під завалами.

При спробі підійти ближче до шостої гімназії і дізнатись щось — окупанти стріляють в повітря. В них починається відверта паніка? — додав Хлань.

Також після удару ЗСУ по складах боєприпасів та пункту управління окупантів у Новій Каховці звідти евакуювали VIP-поранених. Про це розповів радник глави Офісу президента Олексій Арестович у своєму Telegram-каналі.

Нова Каховка, Херсонська область. Вчорашній удар по пункту управління 49 армії, ППО, та складах з ракетами до ППО. За попередніми даними, понад сто знищених, близько 200 поранених, половина з яких важкі, частина з яких не виживе. Були термінові евакогрупи для якихось VIP-поранених та вбитих, – повідомив він.

Радник голови ОП згадав недавні слова володимира путіна про те, що рф нібито ще не починала всерйоз воювати.

Смертям людей радіти не можна, навіть якщо вони вороги. А бойовій результативності своєї армії радіти можна. До питання "... ми ще не починали", – прокоментував Арестович.

Нагадаємо, раніше Верещук закликала жителів тимчасово окупованих територій Запорізької та Херсонської областей евакуюватись.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Loading...
Load next