На Херсонщині ЗСУ знищили ще один склад боєприпасів окупантів

На Херсонщині ЗСУ знищили ще один склад боєприпасів окупантів

Збройні сили України у ніч проти 12 серпня знищили російський склад боєприпасів біля села Веселе на Херсонщині.

Про це повідомили в оперативному командуванні «Південь».

Удар по окупантах завдали ракетно-артилерійські підрозділи. Внаслідок атаки загинули щонайменше 11 російських солдатів. Остаточні дані уточнюються.

У Чорному морі нині штормова погода, тож флот окупантів тримається ближче до узбережжя окупованого Криму. Наразі 12 кораблів і катерів переховуються у безпечних від ракет районах. Поміж них — два надводні носії ракет типу «Калібр» та три великі десантні кораблі.

Своєю чергою у тимчасово окупованій Новій Каховці пролунали вибухи в районі Каховської гідроелектростанції, яка використовується росіянами як переправа через Дніпро. Відео зі звуками вибухів оприлюднюють місцеві пабліки.

Повідомляється, що в районі Каховської ГЕС близько 14.00 пролунала серія гучних вибухів, яку чули місцеві жителі. У районі самої переправи через Дніпро помітили сильне задимлення.

Місцеві пабліки повідомляють про можливе влучення в район ГЕС, після вибухів у місті включили сирену тривоги.

Для російського окупаційного угруповання на правому березі Дніпра є чотири ключові мости – Антонівський залізничний та автомобільний, міст біля Каховської ГЕС та Дар'ївський міст через Інгулець.

Нагадаємо, раніше СБУ затримала агента фсб, який коригував ракетні удари рф по Харківщині.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Loading...
Load next