"Технику разъе*али, миномёты разъе*али – всё пиз*ец": на Харківщині рашисти не можуть піти у наступ (аудіо)

"Технику разъе*али, миномёты разъе*али – всё пиз*ец": на Харківщині рашисти не можуть піти у наступ (аудіо)

Українські захисники так затисли окупантів на Харківщині, що ті вже місяць не можуть виконати наказ про наступ. Про це повідомляє перехоплення СБУ.

Да уже месяц в этой деревне сидим! Ни*уя в наступление не можем двинуть нормально. Укры въе*ывают и въе*ывают наше подразделение, не дают двинуться, – розказує російський окупант своєму другу, який також воює у лавах рашистів, але на іншому напрямку.

Ворог визнає високий рівень підготовки та ефективність роботи українських захисників, тож бажаючих йти в наступ немає.

Наши все в панике… Никто не хочет в наступление идти. Технику разъе*али, миномёты разъе*али – всё пиз*ец, остались без ни*уя. Вот наступление. И так неделю… – жаліється рашист.

Своєю чергою у тимчасово окупованому місті Ізюм російські окупанти розстріляли мирне населення.

Про це повідомляє пресслужба Харківської обласної військової прокуратури.

За інформацією джерела, 8 липня військовослужбовці країни-агресора обстріляли гору Кременець, розташовану на якій у цей час перебували місцеві жителі. За попередньою інформацією, одна людина загинула і ще близько десяти людей поранено. Дані щодо постраждалих встановлюються.

За фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством, було порушено кримінальну справу. Наразі проводиться досудове розслідування.

Нагадаємо, раніше в ОП відреагували на новий "герб" захопленої Харківщини.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Дружини російських окупантів закликають своїх чоловіків ґвалтувати українських жінок (відео) Дружини російських окупантів закликають своїх чоловіків ґвалтувати українських жінок (відео)
Жінка сама запропонувала це загарбнику, єдиним її проханням було "аби їй він цього не розповідав".
Loading...
Load next