Російсько-українська війна: ЗСУ відбили три спроби наступу росіян, але ті мають часткові успіхи в районі Авдіївки (відео)

Російсько-українська війна: ЗСУ відбили три спроби наступу росіян, але ті мають часткові успіхи в районі Авдіївки (відео)

Генштаб у своєму ранковому звіті повідомив, що українські воїни відбили штурмові дії в напрямку Кодеми та Вершини. Про це пише Генштаб ЗСУ у своєму Facebook.

На Волинському, Поліському та Сіверському напрямках змін немає.

На Харківському напрямку противник обстрілював населені пункти Дергачі, Черкаська Лозова, Дементіївка, Руські Тишки, Черкаські Тишки та Слатине.

На Слов’янському напрямку ворог намагався наступати в напрямку Курульки, успіху не мав, відійшов.

На Краматорському напрямку противник обстрілював із артилерії райони Григорівки, Сіверська, Краматорська, Верхньокам’янського, Закітного, Серебрянки та Спірного. Окупанти наступають у напрямку Верхньокам’янського, бойові дії тривають.

На Бахмутському напрямку противник здійснив обстріли із озброєння танків, ствольної та реактивної артилерії в районах населених пунктів Новолуганське, Нью-Йорк, Покровське, Весела Долина, Соледар, Берестове, Веселе, Виїмка, Семигір’я, Вершина та поблизу Вуглегірської ТЕС. Спроби наступу в напрямку Кодеми та Вершини ЗСУ відбили.

На Курахівському, Новопавлівському та Запорізькому напрямках активних дій ворог не вів. Здійснював наступ у напрямку населеного пункту Кам’янка, має частковий успіх.

На Південнобузькому напрямку противник зосереджує зусилля на недопущенні наступу підрозділів ЗСУ.

Нагадаємо, що "доходить до комічних ситуацій": у тимчасово окупованому Мелітополі рашисти стріляють в небо.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Окупанти обстріляли українських військових під Горлівкою: є поранені (відео) Окупанти обстріляли українських військових під Горлівкою: є поранені (відео)
Поблизу Горлівки увечері 17 квітня та вночі на 18 квітня російські війська використовували гранатомети та стрілецьку зброю проти ЗСУ.
ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії
Командувач Об'єднаних сил ЗС України Сергій Наєв повідомив, що щотижня українські військові проходять тренування і навчання. Зокрема такі навчання зараз відбуваються на полігонах Херсонщини.
Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР» Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР»
До того ж, український військовослужбовець придбав, носив і зберігав за місцем проживання вогнепальну зброю та бойові припаси без дозволу.
Loading...
Load next