Російсько-українська війна: біля Пасіки знешкоджено групу російських розвідників (відео)

Російсько-українська війна: біля Пасіки знешкоджено групу російських розвідників (відео)

Вечірнє зведення Генштабу про ситуацію на лінії фронту.

На Слов’янському напрямку ворог задіяв артилерію для обстрілів поблизу Адамівки, Пашкового, Долини, Грушувахи, Шевелівки, Вірнопілля, Краснопілля, Мазанівки, Нової Дмитрівки та Бражківки.

У районі населеного пункту Пасіка, силами розвідувальної групи, намагався викрити позиції наших військ. Безрезультатно. Група знешкоджена, зазначили у Генштабі.

На Донецькому напрямку противник штурмовими діями продовжує спроби покращення тактичного положення в напрямках міст Краматорськ та Бахмут.

На Краматорському напрямку ворог здійснив артилерійські обстріли біля Кривої Луки, Спірного, Григорівки, Виїмки, Сіверська та Дронівки. Завдав авіаційного удару неподалік Серебрянки. Вів штурмові дії у напрямку Білогорівка - Верхньокам’янське, зазнав втрат та відійшов.

На Бахмутському напрямку обстріляв з артилерії райони Бахмута, Соледара, Яковлівки, Федорівки, Бахмутського, Покровського, Вершини, Зайцевого, Сухої Балки та Веселого. Завдав авіаударів поблизу Яковлівки та Покровського.

Нагадаємо, що у Херсоні підірвали авто з двома колаборантами – ЗМІ.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Російсько-українська війна: вечірнє зведення Генштабу (відео) Російсько-українська війна: вечірнє зведення Генштабу (відео)
Сьогодні окупанти здійснили понад 80 літаковильотів, 29 з яких — з території білорусі.
Loading...
Load next