З’їхали у кювет: на Львівщині протягом доби у ДТП постраждало троє людей (відео)

З’їхали у кювет: на Львівщині протягом доби у ДТП постраждало троє людей (відео)
 Винуватцям ДТП загрожує кримінальна відповідальність та до 3-х років позбавлення волі

З’їхали у кювет: на Львівщині протягом доби у ДТП постраждало троє людей. Перший випадок трапився біля села Бориня. Водій не впорався з керуванням та виїхав за межі проїжджої частини. Внаслідок чого постраждала 19-річна пасажирка.

Виявилося, що чоловік був у стані алкогольного сп’яніння. Тепер йому загрожує кримінальна відповідальність та до 3-х років ув’язнення.

Того ж дня поблизу села Красів легковик в’їхав у відбійник та опинився у кюветі. Двох пасажирок госпіталізували із різними травмами. За попередньою інформацією, водію стало погано за кермом.

Слідчі дії тривають.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
ДТП на Львівщині: постраждали семеро осіб, серед яких 9-річний хлопчик (фото) ДТП на Львівщині: постраждали семеро осіб, серед яких 9-річний хлопчик (фото)
Легковик зіштовхнувся із рейсовим автобусом.
В Червонограді 17-річний водій не впорався з керуванням і зіткнувся з маршруткою (фото) В Червонограді 17-річний водій не впорався з керуванням і зіткнувся з маршруткою (фото)
Внаслідок ДТП постраждали сам водій та 41-річна пасажирка автобуса, місцева мешканка, отримали тілесні ушкодження.
На Львівщині вантажівка збила 28-річного велосипедиста На Львівщині вантажівка збила 28-річного велосипедиста
Дорожньо-транспортна пригода сталась 12 листопада близько 19.00 на автодорозі «Київ-Чоп» у селі Суходоли Золочівського району.
Loading...
Load next