Смертельна ДТП у Луцьку: загинув відомий єпископ (фото)

Смертельна ДТП у Луцьку: загинув відомий єпископ (фото)
Єпископ Олег Ведмеденко отримав важкі травми, від удару: травматична ампутація нижньої третини правої гомілки, роздроблений таз, травма легень, черепно-мозкова травма.

Автопригода трапилася увечері, 14 листопада, по проспекту Василя Мойсея, в обласному центрі. Про це повідомляє Національна поліція Волинської області.

23-річний лучанин, керуючи легковиком Mazda 6 у нетверезому стані, виїхав на тротуар та збив 60-річного пішохода. Водій у медзакладі пройшов тест щодо керування транспортним засобом в стані сп’яніння - 1,21 проміле.

Від отриманих травм постраждалий згодом помер у лікарні.

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. За це винуватцеві загрожує позбавлення волі від 5 до 10 років. 

Фото: Нацполіція Волинської області

Водночас місцеве видання "Волинські новини" повідомляє, що постраждалим виявився відомий священник — Олег Ведмеденко, а за інформацією з власних джерел редакції стало відомо, що за кермом перебував 22-річний житель села Жидичин Савич Роман Вікторович.

Олег Ведмеденко отримав важкі травми, від удару у нього – травматична ампутація нижньої третини правої гомілки. Також роздроблений таз, травма легень, черепно-мозкова травма. За його життя до останнього боролись лікарі, проте вранці 15 листопада чоловік помер.

Віра Коновал - pravdatutnews.com
 

 

Читайте також
Одна людина загинула: на Дніпропетровщині автобус й автомобіль із пасажирами зіткнулися та спалахнули Одна людина загинула: на Дніпропетровщині автобус й автомобіль із пасажирами зіткнулися та спалахнули
Поліція з’ясовує всі обставини аварії, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.
У Києві п’яний водій вантажівки збив двох пішоходів: один загиблий, інший - травмований (фото) У Києві п’яний водій вантажівки збив двох пішоходів: один загиблий, інший - травмований (фото)
За даними поліції, п'яний водій вантажівки «МАН» наїхав на пішоходів, які переходили дорогу на нерегульованому пішохідному переході, та втік з місця події. Патрульні зупинили його на Столичному шосе.
На Одещині трапилась смертельна ДТП: загинуло троє осіб (відео) На Одещині трапилась смертельна ДТП: загинуло троє осіб (відео)
Близько п'ятої години ранку недалеко від селища Любашівка Одеської області сталося зіткнення двох вантажних та трьох легкових автомобілів.
Loading...
Load next