"Ми вас поміняємо на своїх": Кім закликав російських окупантів здаватися в полон

"Ми вас поміняємо на своїх": Кім закликав російських окупантів здаватися в полон

Голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім закликав російських окупантів не боятися та здаватися в полон.

Про це він сказав у відео, оприлюдненому в Telegram-каналі.

Росіяни, які в окопах сидять — ви не бійтеся, а здавайтеся. Ми не порушуємо конвенції, ми вас мінятимемо на наших хлопців, — зазначив Кім.

Очільник Миколаївської ОВА зазначив, що окупанти сьогодні знову обстріляли місто та громади області. Влучили по супермаркету в Миколаєві.

На щастя, не було прямого влучання у багатоповерхівку, яка знаходиться в декількох метрах. Влучили у кінно-спортивну школу, — повідомив Кім.

Він назвав наративи, якими росіяни прагнуть маніпулювати.

Перше — влада не працює. Друге — катастрофа, Миколаїв знищують, давайте сідати домовлятись з руськими. Третє — жорстокість з якою вони обстрілюють лікарні та зупинки громадського транспорту. Ми це все розуміємо, це на нас не працює. Ні на владу, ні на людей, — наголосив Кім.

Він підкреслив, що всі окупанти будуть знищені.

Це робиться для того, щоб ми почали їх ще більше ненавидіти. Ми і так це робимо, але адресно. Покарання понесуть ті, хто віддає наказ та натискає на кнопку. А ті, хто сидять в окопах — здавайтесь. Ми вас поміняємо на своїх, — сказав Кім.

Нагадаємо, раніше російська ракета вбила власника найбільшої в країні зерноторгової компанії.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Loading...
Load next