Терористичний акт в Оленівці був спецоперацією рф проти постачання Україні зброї

Терористичний акт в Оленівці був спецоперацією рф проти постачання Україні зброї
Також цим терористичним актом хотіли деморалізувати наших військових.

Будь-якими методами росія намагається завадити постачанню в Україну західного високоточного озброєння. Не винятком був і терористичний акт в тимчасово окупованій Оленівці.

Про це представник ГУР МО України, член координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими Андрій Юсов повідомив в ефірі інформаційного телемарафону.

Від початку цієї страшної трагедії та страшного фарсу, який ми бачили з боку росіян, – це й було фальшування. Від перших повідомлень про застосування і навмисний обстріл високоточною зброєю HIMARS – це була спецоперація проти постачання Україні західного високоточного озброєння... З самого початку це було фальшування, але світ швидко викриває такі речі, – наголосив представник воєнної розвідки України.

Він додав, що також таким чином росіяни хотіли дестабілізувати українське суспільство та деморалізувати українських військовополонених.

Нагадаємо, офіційні особи США вважають, що росія працює над фабрикацією доказів щодо смертоносного удару минулого тижня по в’язниці, де раніше перебували військовополонені з полку "Азов".

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Перехоплення СБУ підтверджує, що "обстріл" Оленівської колонії вчинили росіяни (відео) Перехоплення СБУ підтверджує, що "обстріл" Оленівської колонії вчинили росіяни (відео)
Наразі весь масив інформації досліджують слідчі СБУ.
Росія працює над фабрикацією доказів про теракт в Оленівці, — американська розвідка Росія працює над фабрикацією доказів про теракт в Оленівці, — американська розвідка
Російська сторона хоче підробити докази, аби звинуватити в обстрілі українських військових.
Loading...
Load next