Трагічна ніч у Харкові: росіяни цілеспрямовано били по цивільних (відео)

Трагічна ніч у Харкові: росіяни цілеспрямовано били по цивільних (відео)
Рашисти влучили по житловому будинку для людей з порушенням слуху та гуртожитку. Наслідки руйнувань — жахливі.

Вчора вночі у триповерховий житловий  будинок для людей з порушенням слуху на Салтівці, що у Харкові, окупанти влучили російською ракетою, попередньо - «Іскандером». Руйнування — жахливі. 

Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, передає ПравдаТУТ News.

7 людей загинули. 16 - поранені, серед них - 11-річна дитина. Один чоловік перебуває у тяжкому стані, інші госпіталізовані — в середньому стані. 

Рятувальники продовжують пошукові роботи.

Росіяни жорстоко і цілеспрямовано влучили по цивільних. А тепер у своїх так званих «ЗМІ» поширюють чергові фейки про «військові об‘єкти». Жодного військово об’єкту. Виключно цивільні — серед яких пенсіонери та діти. Це справжній тероризм, на який здатні лише нелюди! — наголосив Синєгубов.

Крім того, у Слобідському районі Харкова одна з ракет влучила в 4-поверхове приміщення гуртожитку. Будівля частково зруйнована.

Станом на зараз 2 людини загинули, 18 - отримали поранення, в тому числі 2 дитини. 

Остаточні наслідки цих влучань ще встановлюють. На місцях працюють усі спеціальні служби.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
У Харкові помер український військовий, який дістав поранення на Донбасі (фото) У Харкові помер український військовий, який дістав поранення на Донбасі (фото)
Внаслідок обстрілів, які відбулись 15 липня, з боку російських бойовиків було поранено двох українських військовослужбовців. Серед них був і Олександр, який отримав 80% опіків тіла.
Loading...
Load next