"Танк и экипаж просто убегает": російські окупанти масово відмовляються воювати в Україні (аудіо)

"Танк и экипаж просто убегает": російські окупанти масово відмовляються воювати в Україні (аудіо)

Російські окупанти зізналися, що серед них масова кількість небажаючих воювати в Україні. У перехопленій розмові росіянин відзначив, що сподівається, що його скоро виведуть до росії.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони у Facebook.

Я з хорошими новинами. Найближчими днями нас виводять, цього місяця точно... Тому що ми вже все, у нас люди здаються, стільки людей у відмову пішло. У нас найближчим часом наступ мав бути, а людей не вистачає, тому що всі у відмову пішли, - розказав російський окупант у перехопленій розмові.

Своєю чергою на Луганщині продовжується примусова мобілізація чоловіків. Окупанти почали платити місцевим мешканцям за те, щоб вони здавали своїх сусідів.

Про це повідомив начальник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай у Facebook.

Винагороду пропонують в невеличких містах окупованої Луганщини, де чоловіків майже не залишилося, а виконання плану із примусової мобілізації ніхто не відміняв. Родичі та сусіди демонструють там справжню «людяність» – беруть гроші, не вагаючись. Логіка проста – не мого чоловіка забрали на смерть, вже непогано. А ще й грошей дали. На новеньку «ладу», щоправда, не вистачить, але ж тут і не росія, – розповів він.

росіяни не хочуть йти у відкритий бій, продовжуючи збирати на окупованих територіях чоловіків, яких потім кидатимуть на фронт, відзначив Гайдай.

Нагадаємо, раніше Нацгвардія знищила два російські танки на Донбасі.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР» Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР»
До того ж, український військовослужбовець придбав, носив і зберігав за місцем проживання вогнепальну зброю та бойові припаси без дозволу.
В Росії заявили про високу напругу на Донбасі В Росії заявили про високу напругу на Донбасі
В Кремлі зазначають, що напруга на Донбасі й надалі залишається "вищою, ніж норма". Зокрема прессекретар російського президента Дмитро Пєсков згадав й про можливу зустріч президентів України та Росії.
Loading...
Load next