"Чергова бавовна": ЗСУ завдали удару в районі Антонівського мосту в Херсоні (фото, відео)

"Чергова бавовна": ЗСУ завдали удару в районі Антонівського мосту в Херсоні (фото, відео)

У Херсоні сьогодні вдень, 22 серпня, пролунало кілька потужних вибухів.

Як пишуть місцеві ЗМІ та ТГ-канали, українські військові знову завдали удару в районі Антонівського мосту.

За попередньою інформацією, було 8-10 прильотів. Російські пропагандистські ЗМІ повідомляють, що «ППО спрацювало щонайменше 10 разів над Херсоном протягом кількох хвилин».

Також українські прикордонники разом із артилеристами Сил оборони України знищили засіб протиповітряної оборони російських окупантів. Зенітну самохідну установку ЗСУ-23-4 "Шилка" армії рф "відмінусували" у Харківській області.

Ворожу техніку вдалося виявити у кущах під час аеророзвідки. Про це повідомляє Державна прикордонна служба України у YouTube.

Прикордонники проводили розвідку на Харківщині з використанням БПЛА. Виявивши позиції ворожої ППО, інформацію та координати бійці Держприкордонслужби одразу передали артилерійському підрозділу ЗСУ.

За наданими координатами артилеристам було завдано вогневої поразки, результатом якої стало знищення техніки супротивника.

Території України окуповані ворогом тимчасово. Найближчим часом наші воїни відвоюють цю землю у ворога. Пам'ятайте про це! Слава Україні, – йдеться у повідомленні ДПСУ.

Нагадаємо, раніше у Херсоні пенсіонери переказали пенсію від рашистів на потреби ЗСУ.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Loading...
Load next