Більше мільйона грн в місяць на героїновому «бізнесі»: у Львові викрили наркоугруповання (відео)

Більше мільйона грн в місяць на героїновому «бізнесі»: у Львові викрили наркоугруповання (відео)

Четверо жителів Львова продавали наркотики лише постійним перевіреним покупцям під час особистих зустрічей. Героїновий «бізнес» приносив їм понад 1 млн грн прибутку щомісяця

Героїн «з рук в руки»: у Львові викрили наркоугруповання. Героїновий «бізнес» організував 40-річний місцевий. Загалом ж група «працювала» вчотирьох. Наркотики продавали лише постійним перевіреним покупцям під час особистих зустрічей, а розрахунок отримували готівкою або переказом на банківську картку. І це приносило їм більш як мільйон гривень прибутку щомісяця.

Про це інформує Департамент боротьби з наркозлочинністю Нацполіції України.

Для санкціонованих обшуків правоохоронці залучили кінолога та силову підтримку бійців спецпідрозділу КОРД. У помешканнях та автомобілях вилучили розфасований по пакунках героїн, канабіс, а також рослини конопель.

Крім того, виявили пістолет з набоями, банківські картки, мобільні телефони та транспортних засіб, який зловмисники використовували у своїй злочинній діяльності. Усе скерували на експертизу.

Лідера наркоугруповання та ще двох збувачів затримали. Суд обрав їм запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою без права внесення застави. Рішення щодо четвертого фігуранта приймуть після результатів експертиз. Загалом ж учасникам загрожує до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Небезпечна знахідка: вилучено дві гранати (відео) Небезпечна знахідка: вилучено дві гранати (відео)
Вибухотехніки вилучили 2 гранати, які виявили в одному із дачних кооперативів. Обставини події наразі встановлюються.
Автокрадії у справі: на Львівщині затримали порушників (відео) Автокрадії у справі: на Львівщині затримали порушників (відео)
Поліцейські у Яворівському районі затримали трьох підозрюваних у крадіжці колес та інших деталей з легковика.
Loading...
Load next