ЗСУ завдали удару по контрольно-спостережних пунктах рф на окупованих територіях

ЗСУ завдали удару по контрольно-спостережних пунктах рф на окупованих територіях

Українські захисники нанесли артилерійський удар по контрольно-спостережним пунктам ворожих батальйонних тактичних груп 83 та 11 десатно-штурмового полків на Херсонщині. Кремль поніс втрати серед особового складу та техніки.

Про це 27 серпня повідомили в оперативному командуванні "Південь".

Зазначається, що штаби противника були розміщені у населених пунктах Нововознесенське та Дудчани. 

У результаті успішно проведеної операції було ліквідовано шонайменше 11 окупантів, переносний зенітно-ракетний комплекс та ще кілька одиниць броньованої техніки. 

Загальна обстановка у регіоні залишається без особливих змін. Ворог продовжує обстрілювати позиції ЗСУ по всій лінії зіткнення та завдає ударів по мирним населеним пунктам. 

Зокрема, через бомбардування за останню добу постраждали села Нікопольського, Криворізького та Миколаївського районів. Під обстрілами опинились приватні будинки, лінії електропередач, промисловий сектор, дачний масив, школа. На щастя, обійшлося без поранених та загиблих. 

У Чорному морі через шторм зменшилась кількість ворожих кораблів. Проте росія продовжує утримувати в акваторії угрупування, оснащене 24 ракетами типу "Калібр".

Пильнуйте і будьте обережні, дотримуйтесь заходів безпеки, на сигнали тривог реагуйте оперативно і правильно. Не наближайтеся до підозрілих предметів, це може бути небезпечно. Інформуйте про них компетентні органи, убезпечте себе і оточуючих, – нагадують в ОК. 

Нагадаємо, раніше в НАТО повідомили, що рф забирає свої літаки з Криму після вибухів.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Loading...
Load next