Окупанти вели вогонь по Оріховому більше 14 годин: постраждали діти

Окупанти вели вогонь по Оріховому більше 14 годин: постраждали діти
Трирічний хлопчик та шестирічна дівчинка отримали контузію.

Вчора, російські окупанти 14 годин вели вогонь з реактивних систем та ствольної артилерії по Оріхово (Запорізька область).

Про це повідомив голова Запорізької ОВА Олександр Старух.

Внаслідок атаки контузії отримали трирічний хлопчик Ярослав та шестирічна дівчина Олександра. Їхня мама зазнала закритої черепно-мозкової травми. Всім надано своєчасну першу медичну допомогу. 

За 6 годин по Оріхову було понад 200 «прильотів». Центр міста палав.

Підрозділи рятувальників  зробили більш ніж 18 виїздів, продовжують пожежогасіння приватної забудови, - розповів Старух.

Голова Запорізької ОВА закликає мешканців евакуюватися в безпечні місця, поки є така можливість. Обстріли в області не вщухають.

Нагадаємо, учора росіяни обстріляли два житлові райони Енергодару. Крім того, чотири ракети було випущено по Рівненській області.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Голого виводили на вулицю та змушували ковтати сигарети: на Запоріжжі підлітки жорстоко познущалися з однолітка Голого виводили на вулицю та змушували ковтати сигарети: на Запоріжжі підлітки жорстоко познущалися з однолітка
Підлітки віком від 12 до 15 років запросили хлопця до будинку одного з них з у селищі Кушугум.
Російсько-українська війна: окупанти перегруповуються проте мають значні втрати Російсько-українська війна: окупанти перегруповуються проте мають значні втрати
Від початку повномасштабної війни в Україні загинуло 30 350 рашисти.
Loading...
Load next